BOEK NU EEN CAMPER BIJ ONS

Beste in zijn soort al vanaf € 115,- per nacht incl.

Camper verhuur
Frank Camper Verhuur
Ruim luxe verblijf
Uitzicht vanuit de keuken
Uitzicht vanuit de keuken
Uitzicht op het verblijf
Ruime keuken
Doorkijk vanuit de slaapkamer

Wij verhuren deze mooie Luxe moderne campers* en zijn ideaal voor een lange Campervakantie of gewoon een weekendje weg .
Wij hanteren het unieke “ALL-IN ONE” Camperverhuur concept. Onze inventarislijst is onuitputtelijk, alles is helemaal nieuw en compleet. Geen onverwachte bijkomende kosten.
Door onze kleinschaligheid hebben we alle tijd en aandacht voor onze camper en voor jou en je krijgt een volledige instructie bij vertrek.

De camper is voorzien van een keuken , grote koelkast , gas oven, grote vriezer, douche en toiletruimte, gaskookplaat Boiler
2 persoons- bed 140 x 200
Nieuwe accu's, nieuwe zonnepanelen, omvormer ( 220 volt) koffiezet apparaat, navigatie, uw eigen GSM WiFi router,                             digitale televisie met NL Ziet, Netflix, telefoon houder met alle aansluitkabels.
Tevens voorzien van een achteruitrijcamera. De camper is rondom voorzien van zonwerende/verduistering rolgordijnen en horren.
De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming.
Door de draaibare pilootstoelen is er een ruime zithoek 

In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper geen last, dankzij de hordeur.
We verhuren inclusief beddengoed, keukenlinnen en handdoeken.

Veiligheid: Ook aan uw en onze veiligheid is extra aandacht besteed. Zo is de camper voorzien van de noodzakelijke veiligheidsvestjes, gevarendriehoek. zaklantaarn. 
In de camper treft u ook een goedgekeurde brandblusser, rookmelder en koolmonoxide melder. Tevens is er een goed gevulde EHBO-box aanwezig.

In de huurprijs zitten 2000 vrije kilometers per 7 dagen, daarna betaal je een bedrag van € 0,20 per meer gereden kilometers bovenop de huurprijs . De camper kan ook voor 4 dagen gehuurd worden, maar alleen na overleg.

De camper wordt schoon en gewassen geleverd , en wij hopen dat u er net zo netjes mee om wilt gaan, alsof het uw eigendom is.
We geven de camper gebruiksklaar mee, dat wil zeggen: -Chemisch toilet en vuilwatertank leeg en schoon. (Bij terugkomst dienen deze geleegd en schoon te zijn) -Water- en dieseltank vol. (ook bij terugkomst dus weer aftanken) -1 gasfles vol. en 1 gasfles aangebroken. Zijn de beide gasflessen leeg tijdens uw vakantie dan dient u deze op eigen kosten om te ruilen. (Bij terugkomst dus ook twee gasflessen retour).

Maximale snelheid die met de camper gereden mag worden is 120 km/h voorzien van cruisecontrole. Uiteraard is de camper en inzittende(en) volledig casco verzekerd wanneer je betrokken zou raken bij een ongeval , in de verzekering is ook pech-hulp opgenomen . en er geldt een eigen risico van 1000 euro. Let op: Bij een eenzijdig ongeval €250,- extra eigen risico.

De camper dient opgehaald te worden door de persoon die op het reserveringsformulier staat . Bij het ophalen graag een kopie van U rijbewijs of id achter te laten ( deze maatregel is opgelegd door onze verzekeraar.

WIJ WENSEN JE ALVAST EEN FIJNE EN VEILIGE VAKANTIE TOE IN ONZE CAMPER !

* inrichting en uitrusting kan per camper verschillen.